Yoga
 

Robin Erkel

Let’s co-create a beautiful world together. Join our community, share and receive.

Contact

Robin is based in Amsterdam, The Netherlands

She frequently travels internationally to facilitate and serve. Get in touch to co-create.

hello@robinerkel.com

+31 6 41 60 51 26

 

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

The Joy of Being ~ LEAP Retreat (in the Dutch countryside) ☀️

July 22, 2023 @ 2:00 pm - July 27, 2023 @ 1:00 pm UTC+1

A unique and spontaneous opportunity to retreat with us in the LEAP love bubble! (for English see below)

Een unieke kans om jezelf een gezonde reset te geven in een rustgevende omgeving, terwijl je prachtige workshops ontvangt voor een 𝒅𝒊𝒗𝒆 𝒅𝒆𝒆𝒑 𝒘𝒊𝒕𝒉𝒊𝒏  — Een liefdevolle uitnodiging om te komen ontspannen, op te laden, te transformeren, nieuwe kansen te omarmen en de flow van het leven weer te voelen en te belichamen ~ in de vreugde van Zijn. ✨

 

Genietend van het zomerweer, omringd door het groen van het bos, luisterend naar het geluid van de vogels terwijl je geniet van de sauna, deel kunt nemen aan meerdere LEAP-sessies, cacaoceremonies ontvangt, een magische klankhealingreis en meer bijzondere ceremonies voor meer belichaming van Zijn. Samen de vreugde van het leven vieren, waar we ‘s avonds rond het kampvuur zitten en dansen. Niets moet en alles mag! Niets is verplicht en alles is optioneel om aan mee te doen en van te genieten.

 

⭐️ INBEGREPEN IN DEZE MAGISCHE RETRAITE ⭐️

 • 5 overnachtingen in een magisch wellness retraite centrum midden in de prachtige natuur (nabij Doetinchem)
 • 3 heerlijke en gezonde plantaardige maaltijden die elke dag vers voor je worden bereid!
 • 3 LEAP-sessies (van Robin en andere LEAP-facilitators)
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan meerdere ceremonies, zoals een cacaoceremonie, magische klankhealingreis, dansceremonie, stembevrijding… & ruimte voor integratie
 • Vrije ruimte en tijd om jezelf te zijn, je terug te trekken, een dagboek bij te houden, te ontspannen en op te laden…
 • Genieten van de sauna in de tuin
 • Tijd doorbrengen met gelijkgestemde zielen
 • Kampvuur en extatische dans op de laatste avond
 • Een hart vol vreugde en verwondering ervaren ♥

Om de ervaringen intiem te houden, zijn er slechts beperkte plekken beschikbaar!

 

⭐️ PROGRAMMA IN HET KORT*⭐️

De dag van aankomst starten we met een gezamenlijke maaltijd en maken we in de avond kennis met elkaar in een warme cirkel. Je hebt daarna de mogelijkheid om bijvoorbeeld te genieten van de sauna en omgeving, terwijl je tot rust komt.

Zondagochtend beginnen we met een fijne cacao ceremonie begeleid door Shamaryah. In de middag ontvang je de eerste semi-private LEAP sessie in de fijne buitenlucht, vervolgd door ruimte voor integratie. In de avond doen we samen een ceremonie bij het kampvuur.

Maandag is er ruimte voor integratie met een begeleide (wandel)meditatie in het bos en persoonlijke begeleiding in je proces waar jij de behoefte voelt. In de avond ontvang je een semi-private LEAP sessie van Robin.

Dinsdag starten we met een warme cirkel voor delen en integratie met Shamaryah en in de middag een speciale ‘divine feminine’ dans ceremonie met Corine (eerdere ervaring is niet nodig). In de avond ontvang je een magical sound healing journey van Yvonne.

Woensdag starten we weer met een warme cirkel voor delen en integratie, in de middag een cacao ceremonie en in de avond een speciale en extra krachtige LEAP sessie gefaciliteerd door meerdere LEAP facilitators. In de avond sluiten we af met een cirkel om het vuur en ceremonie. Voor wie behoefte heeft aan een vreugdedans, to celebrate the Joy of Being, geven we de mogelijkheid voor een ecstatic dance om de avond af te sluiten.

Donderdag ochtend eindigen we met een warme cirkel voor het integreren van wat is geleerd en getransformeerd, zodat de verandering en vrijheid ook in het dagelijkse leven kan voortduren.

De gehele retraite ben je welkom voor integratie momenten en delen met Shamaryah (een lieve wijze vrouw, die sinds vorig jaar met veel liefde LEAP faciliteert). Ook Robin is beschikbaar (vooral in de avonden) voor extra ondersteuning in your journey into Being. Zoals eerder beschreven vindt de retraite plaatst tijdens de LEAP facilitator training. Je zult dus ook de hartelijke vrouwen van de training ontmoeten en meegenieten van de verhoogde frequentie waar we ons in bevinden (onvoorwaardelijke liefde, veerkracht en dankbaarheid).

*Het programma is aan verandering onderhevig. Door de overgave benadering in LEAP staat het programma niet volledig vast, zodat we ruimte kunnen geven aan de processen die spelen in het moment. We bewegen mee met wat jij nodig hebt. Uiteraard zullen de workshops plaatsvinden, maar het is mogelijk dat de momenten dat ze plaatsvinden wat verschuiven. We benadrukken graag dat je vrij bent om jezelf te zijn, zodat er ruimte ontstaat om te doorvoelen wat in je leeft, zodat je los kunt laten wat niet meer dient en jezelf kunt openstellen voor meer vreugde.

 

Dit is een speciale en unieke kans om je terug te trekken met nieuwe gelijkgestemde vrienden die je nog niet hebt ontmoet. Je hoeft niets te doen, maar er zijn meerdere opties om te ontvangen en dieper in jezelf te duiken met liefde en compassie (die LEAP zo natuurlijk teweegbrengt).

Een bijzonder fijne uitnodiging om jezelf deze zomer een gezonde reset te gunnen, in de mooie natuur van Nederland. 🌳

Dankbaar en blij om dit met jou te mogen delen!

In liefde,

Robin & the LEAP Team

 

ENGLISH

Retreat with us for 5 nights in a wonderful location in the Dutch countryside — An opportunity to give yourself a healthy reset in a wonderful retreat location, while receiving beautiful workshops to 𝒅𝒊𝒗𝒆 𝒅𝒆𝒆𝒑 𝒘𝒊𝒕𝒉𝒊𝒏  

This is an invitation to relax, recharge, rewire and flow into more embodiment of Life ~ the Joy of Being.

 

Imagine enjoying the sweet summer sun surrounded by the greenery of the forest, listening to the sound of the birds while enjoying the sauna, being able to join multiple LEAP sessions, receiving a cacao ceremony, magical sound healing journey, and other embodiment journeys. Celebrating the joy of being Alive together, sitting around the campfire at night and dance. Nothing is mandatory and all is optional for you to join and enjoy.

 

⭐️ INCLUDED IN THIS MAGICAL RETREAT ⭐️

 • 5 nights in a magical wellness retreat center located amidst beautiful nature (near Doetinchem)
 • 3 delicious and healthy plant based meals that will be freshly cooked for you every day!
 • 3 LEAP sessions (from Robin and other LEAP facilitators)
 • The opportunity to join multiple ceremonies, like a cacao ceremony, magical sound healing journey, dance ceremony, voice liberation… & space for integration
 • Free space and time to Be You, retreat, journal, relax and recharge…
 • Enjoying the sauna in the garden
 • Spending time with like minded souls
 • Campfire and ecstatic dance on the last night
 • Experiencing a heart full of joy and wonder ♥

To keep the experiences intimate, there are only limited spots available!

 

This is a special and unique opportunity to retreat with new friends you haven’t met yet. There is nothing you have to do, yet multiple options are there to receive and dive deeper into yourself with love and compassion (that LEAP so naturally brings about). Also, you’ll be part of the LOVE bubble that is happening during the LEAP facilitator training that will be facilitated in the same location.

A beautiful invitation to give yourself a healthy reset this summer, in the lovely countryside of The Netherlands. The accommodation is surrounded by beautiful nature to retreat in. 🌳

We’re so happy to share this with you!

With love,

Robin & the LEAP Team

 

Energy Exchange: €999 incl. 21% VAT for a shared 2-person room (2 early bird spots left for €888 until 06/06/2023), €1111 incl. 21% VAT for a private room (3 early bird spots for €999 until 06/06/2023).

When: 22nd until the 27th of July 2023 (check in from 17:00h, check out at 13:00h)

Where: The Place To Be, Zelhem, The Netherlands (near Doetinchem)

 

RESERVE YOUR SPOT HERE

       

        

          

   LEAP Amsterdam

Details

Start:
July 22, 2023 @ 2:00 pm UTC+1
End:
July 27, 2023 @ 1:00 pm UTC+1
Event Categories:
,

Organizer

Robin Erkel
Phone:
+31 6 41 60 51 26
Email:
hello@robinerkel.com
View Organizer Website