Yoga
 

Robin Erkel

Let’s co-create a beautiful world together. Join our community, share and receive.

Contact

Robin is based in Amsterdam, The Netherlands

She frequently travels internationally to facilitate and serve. Get in touch to co-create.

hello@robinerkel.com

+31 6 41 60 51 26

 

Loading Events

« All Events

1 day retreat – with Rapé ceremony & LEAP

November 13

Rapé + LEAP

Deze dag beginnen we met een prachtige Rapé ceremonie met sjamanistische klanken (door Björn & Joyce van States of Being). Een lichte lunch is inbegrepen, waarna we in de middag een duik nemen in de magie van het leven met een LEAP sessie van Robin.

 

Rapé

Rapé bestaat uit as van verschillende medicinale tabaksbladeren. Het helpt je verbinding te maken met je lichaam en hart. Rapé wordt door de gever ingeblazen met een intentie en heeft een diep helend effect op de ontvanger. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Björn en Joyce: www.statesofbeing.eu

 

LEAP

LEAP is een rechtstreekse overdracht van levenskrachtenergie dat een diepgaand ontwakingsproces in jou activeert, ook wel kundalini ontwaking genoemd. LEAP is het herinneren van jouw heelheid, een pad van overgave, een pad dat lijden verlicht. Door het ontwaken ontstaat het volledige besef van wie je werkelijk bent, dat onmogelijk in woorden te beschrijven valt, maar hier is om te ervaren… Meer over LEAP vind je hier.

 

Iedereen is welkom, je hebt geen ervaring nodig met Rapé of LEAP. Kom zoals je bent 🙂

Samen zetten we een krachtig veld neer om tot een diepere laag in jezelf te komen. Verbinden met je innerlijk licht (en met elkaar) zodat je de transformatie kunt integreren in je dagelijkse leven.

 

Locatie: Heimolendreef 12, 4715 TC Rucphen (vlakbij Breda – mochten er meerdere personen uit een noordelijker deel van het land komen, kunnen we jullie met elkaar in contact brengen).

Energie uitwisseling: €170 (inclusief lichte vegetarische lunch, thee en gezonde snack)

Aanmelden: Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Mail naar hello@robinerkel.com of statesofbeing444@outlook.com om je aan te melden.